מיזורי בייבי גב צלעות עם סלאו תפוחים
צלעות חזיר עם סלט תפוחים במיזורי הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 76 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מלח ופלפל, חומץ תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מתכונים דומים: תפוח מזוגג בייבי צלעות אחוריות, תפוח ורוטב ברביקיו בייבי צלעות גב, ו צלוי תפוח צלוי בייבי צלעות אחוריות.
הוראות
מחממים את המטגן. לקלף את הממברנה מהחלק התחתון של הצלעות ולמקם אותם, צד עור למעלה, על 2 גליונות אפייה rimmed. לצלות את הצלעות 6 אינץ ' מהחום, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, 8 עד 10 דקות לסדין.
בקערה קטנה, לערבב את גרידת לימון עם 2 כפות של פטרוזיליה ואת עירית, טרגון ו טימין.
מברישים את הצלעות עם חלק מהמלאי למשכן חזיר על הצלעות ומפזרים חצי מתערובת העשב. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ואופים במשך כשעה, מבלי להסתובב, עד רך מאוד; מוסיפים את הצלעות עם המניה ומפזרים את תערובת העשב מספר פעמים בעת האפייה.
מעבירים את הצלעות ללוח חיתוך וחותכים לצלעות בודדות.
בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא את השמן עם חומץ ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הכרוב, התפוחים ואת שאר 2 כפות פטרוזיליה קצוצה וזורקים למעיל.