מייפל מוקצף בטטות
מייפל מוקצף בטטות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 12 . מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, סירופ מייפל, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים עם קצפת מייפל, תפוחי אדמה מתוקים מייפל מוקצף, ו מייפל מוקצף תפוחי אדמה מתוקים עם גרידה כתומה.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את תפוחי אדמה מתוקים עם סיידר ומים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד תפוחי אדמה מתוקים הם רק רך, על 35 דקות.
באותו סיר גדול, להביא את החמאה וסירופ מייפל לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים. עבודה בקבוצות, מחית את תפוחי האדמה המתוקים במעבד מזון; לא overprocess. מתבלים במלח. להחזיר את תפוחי האדמה המתוקים המוקצפים לסיר ולחמם על חום מתון עד שהתחממו, כ -10 דקות.
הפוך קדימה: תפוחי אדמה מוקצפים ניתן בקירור לילה ומחומם בתבנית אפייה בחמאה בתנור 350 במשך 25 דקות או מעל חום מתון על הכיריים במשך 10 דקות.