קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

מייפל, פקאן ובייקון ממולאים לחם צרפתי

מייפל, פקאן ובייקון ממולאים לחם צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, כל כך לתת מייפל, פקאן, ובייקון ממולא טוסט צרפתי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון, סירופ מייפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-148 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו לחם מטוגן בפקאן ממולא, לחם מטוגן בפקאן ממולא, ו טוסט צרפתי אולטימטיבי עם בייקון-מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת נירוסטה גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים פקאנים וטוסט עד האגוזים הם ארומטיים ומתחילים חום, בעדינות לזרוק את האגוז במחבת בזמן שהם טוסט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מן פאן וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד עם קוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בייקון למחבת וחוזרים לחום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום פריך, על 12 דקות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערה גדולה לשלב חצי וחצי, חלב, סירופ מייפל, ביצים, קמצוץ של מלח וקצף לשלב. מטבל לחם פרוס בבלילה ולאחר מכן לארגן לחם לאורך החלק התחתון של צלחת אפייה 8 על ידי 11 אינץ'. לפזר פקאנים ובייקון קצוץ על הלחם, ולאחר מכן לטבול את הלחם שנותר בבלילה ולסדר על גבי. לאחר מכן יוצקים מחדש את הבלילה הנותרת על הלחם ומלחצים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בואו טוסט ממולא לשבת במקרר במשך שעה, או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
6
כאשר מוכן לאפות מחממים התנור ל 191° ואופים עד העליון של טוסט צרפתי מבושל אם כי וחולצות הם השחמה, כ 25 דקות. פרוסה ומגישים חם עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף