מייפל, פקאן ובייקון ממולאים לחם צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, כל כך לתת מייפל, פקאן, ובייקון ממולא טוסט צרפתי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון, סירופ מייפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-148 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו לחם מטוגן בפקאן ממולא, לחם מטוגן בפקאן ממולא, ו טוסט צרפתי אולטימטיבי עם בייקון-מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת נירוסטה גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים פקאנים וטוסט עד האגוזים הם ארומטיים ומתחילים חום, בעדינות לזרוק את האגוז במחבת בזמן שהם טוסט, על 5 דקות.
הסר מן פאן וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד עם קוצצים גס.
מוסיפים בייקון למחבת וחוזרים לחום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום פריך, על 12 דקות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
בקערה גדולה לשלב חצי וחצי, חלב, סירופ מייפל, ביצים, קמצוץ של מלח וקצף לשלב. מטבל לחם פרוס בבלילה ולאחר מכן לארגן לחם לאורך החלק התחתון של צלחת אפייה 8 על ידי 11 אינץ'. לפזר פקאנים ובייקון קצוץ על הלחם, ולאחר מכן לטבול את הלחם שנותר בבלילה ולסדר על גבי. לאחר מכן יוצקים מחדש את הבלילה הנותרת על הלחם ומלחצים בעדינות.
בואו טוסט ממולא לשבת במקרר במשך שעה, או עד לילה.
כאשר מוכן לאפות מחממים התנור ל 191° ואופים עד העליון של טוסט צרפתי מבושל אם כי וחולצות הם השחמה, כ 25 דקות. פרוסה ומגישים חם עם סירופ מייפל.