מייפל-תפוח הפוך עוגה
צריך קינוח צמחוני? עוגת מייפל-תפוח הפוכה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 176 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר מגורען, אבקת אפייה, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים מייפל הפוך, עוגת מייפל-תפוח הפוכה, ו עוגת מייפל-תפוח הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. Spray 8-x 8 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. להביא סירופ מייפל רק לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
יוצקים באופן שווה למחבת. בזהירות לארגן פרוסות תפוח בשכבה אחת על סירופ; להפריש. מקציפים חמאה, סוכר וביצה בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה.
מוסיפים לתערובת סוכר לסירוגין עם החלב, מכים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב. בלילת כפית באופן שווה על תפוחים.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד עץ לבחור מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מיד להפוך קינוח על צלחת הגשה; להסיר מחבת. מגניב במקצת.
חותכים 9 ריבועים; העליון כל עם מנה של Reddi-wip רק לפני ההגשה.