מילוי Panettone
מילוי Panettone דורש בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 176 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך חמאה, עד ציר עוף, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Panettone ו נקניק איטלקי מלית, Panettone, ו Panettone.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את panettone לריבועים 3/4 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה. ממיסים חצי מהחמאה בסיר על חום בינוני וממשיכים לבשל עד חום בהיר, כ 5 דקות.
תוריד את החום ותוסיף חצי מרווה. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את חמאת המרווה על הלחם וזורקים בעדינות אך במהירות.
פרושים על 2 סדינים בישול ומניחים בתנור עד חום בהיר, כ -15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בחזרה לקערה.
בינתיים, מניחים את הפרי המיובש בקערה גדולה; מוסיפים מים רותחים כדי לכסות ולאחר מכן להפריש לפחות 10 דקות. זה יהיה שמנמן ולרכך את הפרי לבישול.
מסננים פירות פעם אחת מנופח.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
ממיסים את החמאה הנותרת ומוסיפים בצל, סלרי וגזר.
מטגנים על חום בינוני-נמוך עד רך.
מוסיפים פירות יבשים ומרווה נותרת. לזרוק לתוך קרוטונים מקורר. בעדינות לזרוק ולהוסיף מרק עוף להרטיב; להוסיף יותר מרק אם אתה אוהב מלית רכה. מערבבים ביצים מכות עכשיו, אם משתמשים. התאם מלח ופלפל, לטעמך. להפוך לתבשיל חסין לתנור.
אופים חשופים עד חום זהוב על גבי, כ 40 דקות.