קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

מילוי Panettone

מילוי Panettone
מילוי Panettone דורש בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 176 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך חמאה, עד ציר עוף, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Panettone ו נקניק איטלקי מלית, Panettone, ו Panettone.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים את panettone לריבועים 3/4 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה. ממיסים חצי מהחמאה בסיר על חום בינוני וממשיכים לבשל עד חום בהיר, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
תוריד את החום ותוסיף חצי מרווה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
יוצקים את חמאת המרווה על הלחם וזורקים בעדינות אך במהירות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
פרושים על 2 סדינים בישול ומניחים בתנור עד חום בהיר, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים מהתנור ומניחים בחזרה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בינתיים, מניחים את הפרי המיובש בקערה גדולה; מוסיפים מים רותחים כדי לכסות ולאחר מכן להפריש לפחות 10 דקות. זה יהיה שמנמן ולרכך את הפרי לבישול.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מסננים פירות פעם אחת מנופח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
10
להעלות את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
ממיסים את החמאה הנותרת ומוסיפים בצל, סלרי וגזר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מטגנים על חום בינוני-נמוך עד רך.
13
מוסיפים פירות יבשים ומרווה נותרת. לזרוק לתוך קרוטונים מקורר. בעדינות לזרוק ולהוסיף מרק עוף להרטיב; להוסיף יותר מרק אם אתה אוהב מלית רכה. מערבבים ביצים מכות עכשיו, אם משתמשים. התאם מלח ופלפל, לטעמך. להפוך לתבשיל חסין לתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פירות יבשיםפירות יבשים
קרוטוניםקרוטונים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
אופים חשופים עד חום זהוב על גבי, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות