מילוי דגנים ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מלית דגנים ללא גלוטן. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו פלפל, מרווה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו דגנים חמים ללא דגנים מהירים (ללא גלוטן, Paleo, Whole30 + טבעוני), דגני הבוקר החמים האולטימטיביים ללא גלוטן, ו דגני מוסלי ללא גלוטן-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הדגנים בקערה גדולה.
מוסיפים מלאי ירקות מחומם ומאפשרים להשרות לפחות 15 דקות.מחממים תנור ל 177°. להמס חמאה במחבת sauté.
מוסיפים סלרי ובצל, ומטגנים עד שקופים (לא נותנים לו חום).
מוסיפים פטריות וגזר. אם התערובת נראית יבשה, להוסיף קצת נוזל השרייה כדי deglaze את המחבת.
מוסיפים את הירקות לדגנים ומערבבים.
מוסיפים מלח, פלפל ומרווה טרייה.
מניחים תערובת 8×8" מחבת ואופים במשך 25-35 דקות.