מילוי חבושים ואגוזי לוז הוא חלב חינם מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 114 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך אגוזי לוז, חבושים, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מילוי משמש ואגוזי לוז, פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, ו אגס, Prosciutto & אגוזי לוז מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים אגוזים ב 350 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת. להפוך אגוזים על מגבת.
מניחים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים חבושים ומפזרים סוכר. מבשלים 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות או עד חום מאוד. מערבבים 1/2 מרק כוס, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד חבוש הוא רך והנוזל כמעט מתאדה.