מילוי חבושים ואגוזי לוז
מילוי חבושים ואגוזי לוז הוא חלב חינם מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 114 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך אגוזי לוז, חבושים, מרק עוף במלח נמוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מילוי משמש ואגוזי לוז, פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, ו אגס, Prosciutto & אגוזי לוז מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים אגוזים ב 350 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. קוצצים בגסות אגוזים, ומניחים בצד.
מניחים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים חבושים ומפזרים סוכר. מבשלים 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות או עד חום מאוד. מערבבים 1/2 מרק כוס, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד חבוש הוא רך והנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים פלפל, בצל, תיבול עוף ושום; מבשלים 3 דקות נוספות.
הסר מחבת מחום; מערבבים ב 1/4 מרק כוס, קוביות לחם, אגוזי לוז, מלח ופלפל. כפית את תערובת חבושים לתוך צלחת אפייה 1 ליטר מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות.