מילוי כפרי ישן וטוב יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך קרקרים שרוולים, עופות תיבול, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו The Good Food Country Breeze, מילוי קציר כפרי, ו מילוי לחם כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
קרמבל לחם יבש בתנור לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
3
מוסיפים אורז וקרקרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים
אורז
4
מבשלים נקניק במחבת גדולה עד שהוא מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיף סלרי ובצל ו לטגן עד שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
6
יוצקים על תערובת לחם ואורז.
מרכיבים שתצטרך
לחם
אורז
7
מוסיפים מלאי ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
8
מוסיפים מלח, פלפל, מרווה ותיבול עופות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
פלפל
מרווה
מלח
9
מערבבים היטב.
10
מוסיפים את הביצים המוכות וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ביצה
11
מערבבים היטב. שמור 2 כפות של תערובת המילוי עבור רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מילוי
רוטב
12
יוצקים מלית לתוך מחבת משומנת ואופים עד מבושל דרך חום זהוב, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
13
מביאים את המניה ואת הקרביים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
14
מוסיפים מרק מרק תערובת מילוי שמורות. הפוך slurry על ידי לטאטא יחד את קורנפלור ומים ולהוסיף את המניה רותחים; לבשל 2 עד 3 דקות. בינתיים, לטגן פטריות עד השחמה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
פטריות
מרק דגים
מילוי
חמאה
מלאי
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
מוסיפים פטריות לרוטב עם ביצה ומלח ופלפל, לפי הטעם.