מילוי ללא גלוטן
מילוי ללא גלוטן הוא מוצרי חלב ללא גלוטן מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה הוא לא כל כך בריא מאז מנה אחת מכסה 2% מהצרכים היומיים שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך פלפל שחור, שום, קישורים נקניק איטלקי מתוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ www.seriouseats.com יש 2459 אוהדים. עם מחיר של $1.35 למנה, מתכון זה יכול להיחשב זול למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מילוי ללא גלוטן, מילוי אוכמניות ללא גלוטן, ו מילוי דגנים ללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 325 °F. מחלקים קוביות לחם בין שני גיליונות אפייה גדולים. טוסט עד הלחם הוא חום זהוב ויבש, כ 30 דקות.
הסירו את המחבתות מהתנור ואפשרו ללחם להתקרר.
משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ ' ומניחים בצד.
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה. בסיר גדול, מחממים שמן זית עד מנצנץ.
להוסיף נקניק, להתפרק לעקיצות קטנות עם מזלג כפי שהוא מבשל. מבשלים עד לא חתיכות ורודות של נקניק להישאר, כשלוש דקות.
הסר את הנקניק מן השמן באמצעות כפית מחוררת.
מניחים נקניק על צלחת ומניחים בצד.
להוסיף סלרי. מבשלים עד סלרי רק מתחיל לרכך, כשתי דקות. ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בצל. מבשלים שתי דקות, ממשיכים לערבב לעתים קרובות.
מוסיפים שום, עשבי תיבול, מלח ופלפל. מבשלים עד סלרי ובצל רכים ארומטיים. כף ירקות על קוביות הלחם.
מוסיפים חתיכות נקניק ומערבבים.
יוצקים על שתי כוסות של מרק על הלחם. מערבבים עד שהקוביות סופגות את המרק. זה לוקח דקה.
להוסיף כוס נוספת של מרק. המשך לערבב עד מרק נספג. אם הלחם נראה יבש, להוסיף כוס אחרונה של מרק. (קוביות לחם צריכות להיות לחות אבל לא רטובות. זה בסדר שחלק מהקוביות מתפרקות. זה נורמלי.)
מעבירים מילוי למחבת מוכנה.
מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ואופים בתנור 325 °F עד חם, כ -30 דקות.
הסר רדיד והחזר מחבת לתנור ואופים עד חום זהוב, כחמש דקות.