מילוי-עקף חזיר & מחבת תפוח
מילוי עקף חזיר & מחבת תפוח הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לך תנור למעלה מלית לערבב, סבתא סמית תפוח, רוטב ויניגרט בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו צלעות חזיר עם מילוי, צלעות חזיר מחבת ומילוי, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כף. רוטב במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף צלעות; לבשל 5 עד 6 דקות. או עד שנעשה (145F), פונה לאחר 3 דקות.
העברה לצלחת; כיסוי כדי להתחמם.
להוסיף ההלבשה הנותרים, בצל ותפוחים למחבת; לבשל 3 דקות. או עד תפוחים הם מעט מתרככים, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מים וסוכר; מערבבים. מבשלים על אש בינונית-נמוכה 3 דקות., ערבוב מדי פעם. בינתיים, להכין מלית לפי ההוראות על החבילה.
החזר צלעות למחבת. תערובת בצל כפית על צלעות, ואז כף מלית סביב קצה המחבת; לכסות. לבשל 5 דקות. או עד מילוי מחומם דרך.