מילוי שלוש-בצל
מילוי של שלושה בצל יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שאלוט, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עשבי תיבול ובצל מלית, חזיר, Gruyère, ומילוי בצל, ו תפוח ובצל מלית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת אפייה רדודה מורחים לחם בשכבה אחת ואופים באמצע התנור, מתערבבים מדי פעם, עד לזהב, 10 עד 15 דקות.
בקערה של כרישה לשטוף מים ולנקז על ידי הרמת כרישה ממים למסננת.
במחבת גדולה וכבדה לבשל כרישה, בצל אדום, שאלוט, סלרי, שום, ועשבי תיבול עם מלח ופלפל לטעום חמאה ושמן על חום מתון, ערבוב, עד תערובת בצל מתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים תערובת בצל ללחם עם מלח ופלפל לפי הטעם וזורקים לשלב היטב. מלית מגניב ולהעביר לתבנית אפייה 4 ליטר בחמאה. המילוי עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
במהלך האחרון 1 1/2 שעות של צליה טורקיה, טפטוף מלית עם מלאי או מרק ואופים, מכוסה, באמצע תנור 1 שעה.
אופים מלית, חשוף, 20 עד 30 דקות יותר, או עד חום זהוב.