מילוי תפוחים ומרווה בסיסי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, קורנית, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו כוסות מילוי מרווה תפוח, תפוח לחם תירס ומילוי מרווה, ו נקניק, מרווה ומילוי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.בינתיים, לחתוך את הלחם לקוביות 3/4 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה, חסינת חום; להפריש.ממיסים את החמאה הנמדדת במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיף את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם רק מתחילים חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את התפוחים, סלרי, טימין, מרווה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים רכים ניתן פירסינג בקלות עם סכין, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
צרור סלרי, פרוס (בערך
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
להוסיף 1 כוס של המניה או מרק ולהביא את התערובת לרתיחה.כבה את החום והוסף את תערובת הירקות-תפוח לקוביות הלחם השמורות. העונה עם שתיים או שלוש צביטות גדולות של מלח ושתי צביטות גדולות של פלפל, ולאחר מכן מערבבים לשלב באופן שווה. אם התערובת נראית יבשה מדי, להוסיף יותר מלאי או מרק 1/4 כוס בכל פעם (אבל לוודא שזה לא מקבל רגשני).
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
8 (U-12) שרימפס
לשימור,
1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה ואופים, חשופים, עד העליון של המילוי רק מתחיל לקבל חום וקשוח, על 30 עד 40 דקות.