מיני בננות בננה דורש כ 25 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 41 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 30. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ואספו מלח, סוכר מגורען, בננה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספונקולרי גרוע למדי של 18%. בננות בננה, התחבר באמצעות קריאה {: בננה בינג'נט}, ו לחם בננה מיני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים כ -2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום טיגון עמוק רושם 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
2
בינתיים מקציפים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, המלח, 1/4 כפית קינמון ו -1 / 3 כוס סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
אבקת אפייה
קינמון
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
הקציפו בקערה אחרת את הביצה, החלב, הבננה המעוכה ו -2 כפות שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננה
שמן צמחי
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים את תמצית הבננה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית בננה
5
שלב בקערה רדודה את 1/2 כוס הסוכר המגורען הנותר ו -1 כפית קינמון והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קינמון
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
הקציפו את תערובת הבננה לחומרים היבשים עד שהיא רק לחה. עובדים בקבוצות, משליכים כפיות בצק מעוגלות לשמן החם ומטגנים עד להזהבה, כ -15 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בננה
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר, ואז מגלגלים פנימה את סוכר הקינמון כשהוא עדיין חם.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבודגאס נברן דמה קאווה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.