אם יש לכם סוכר, פירות יער, ג'ינג'ר גבישיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מיני ברי קובלרים, כוכב ברי Cobblers, ו מיני Blackberry Cobblers (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לזרוק יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לטאטא יחד קמח הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
חותכים חמאה קרה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
להוסיף חלב חמאה, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש 3 עד 4 פעמים. טפיחה לתוך מלבן 6-x 4-inch (1-inch-עבה).
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
בצק
6
חותכים 6 ריבועים; ריבועים לחתוך באלכסון לתוך 12 משולשים.
7
סדר 12 (3 1/2 אינץ') משומן קלות מחבת יצוק ברזל מיניאטורי על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום. מחלקים תערובת ברי בין מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
8
מניחים 1 בצק משולש על תערובת ברי בכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
אופים ב 400 במשך 20 עד 24 דקות או עד בועות פירות קרום הוא חום זהוב. מגניב 15 דקות לפני ההגשה.