קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מיני כריכי מועדון איטלקי

מיני כריכי מועדון איטלקי
מתכון מיני כריכים מועדון איטלקי יכול להתבצע בסביבות 33 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל 696 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 6 אוהדים. אם יש לכם מלח, פסטו קנוי, כיכרות עגולות לחם פוקצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי מיני קלאב עם קרפצ'יו סלמון ומייפל, מיני כריכים איטלקיים, ו איטלקי מיני תת כריכים עם תוצרת בית תת רוטב.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הקציפו את הביצים, השמנת, המלח והפלפל בקערה בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים מחבת טפלון בקוטר 6 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מברישים את המחבת במעט חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים 1/4 כוס מתערובת הביצים לתבנית, מסתחררים לציפוי תחתית התבנית באופן אחיד. מכסים ומבשלים עד קרפ ביצה מוגדר רק, על 1 דקה ו 30 שניות. הפוך את המחבת על צלחת, ואפשר לקרפ הביצה לרדת על הצלחת. חזור על הפעולה להכנת 4 קרפים בסך הכל, הברש את המחבת בחמאה מומסת לפי הצורך וערם קרפים על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קרפיםקרפים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה וכבדה עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מחממים מחבת או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
חותכים את הפוקצ ' ה אופקית לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
10
מניחים את הפוקצ 'ה החתוכה כלפי מטה על המחבת ומבשלים עד שהפוקצ' ה מחוממת וזהובה בתחתית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מורחים את הפסטו על הצדדים הקלויים של כל פוקצ ' ה חצויה. מכסים את החצאים התחתונים של הפוקצ ' ה בקרפי הביצים, ההודו, הפרובולון והבייקון, מתחלקים באופן שווה. מכסים בחצאי הפוקצ ' ה העליונים, בצד הפסטו כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
פוקצ ' הפוקצ ' ה
קרפיםקרפים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(קיבלר)(קיבלר)
12
חותכים את הכריך לטריזים בגודל ביס. מסדרים את הכריכים על מגש ומגישים.