מיני כריכי מועדון איטלקי
מתכון מיני כריכים מועדון איטלקי יכול להתבצע בסביבות 33 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל 696 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 6 אוהדים. אם יש לכם מלח, פסטו קנוי, כיכרות עגולות לחם פוקצ'ה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי מיני קלאב עם קרפצ'יו סלמון ומייפל, מיני כריכים איטלקיים, ו איטלקי מיני תת כריכים עם תוצרת בית תת רוטב.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הקציפו את הביצים, השמנת, המלח והפלפל בקערה בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים מחבת טפלון בקוטר 6 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה.
מברישים את המחבת במעט חמאה.
יוצקים 1/4 כוס מתערובת הביצים לתבנית, מסתחררים לציפוי תחתית התבנית באופן אחיד. מכסים ומבשלים עד קרפ ביצה מוגדר רק, על 1 דקה ו 30 שניות. הפוך את המחבת על צלחת, ואפשר לקרפ הביצה לרדת על הצלחת. חזור על הפעולה להכנת 4 קרפים בסך הכל, הברש את המחבת בחמאה מומסת לפי הצורך וערם קרפים על הצלחת.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה וכבדה עד שהוא פריך.
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מחממים מחבת או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
חותכים את הפוקצ ' ה אופקית לשניים.
מניחים את הפוקצ 'ה החתוכה כלפי מטה על המחבת ומבשלים עד שהפוקצ' ה מחוממת וזהובה בתחתית, כ -2 דקות.
מורחים את הפסטו על הצדדים הקלויים של כל פוקצ ' ה חצויה. מכסים את החצאים התחתונים של הפוקצ ' ה בקרפי הביצים, ההודו, הפרובולון והבייקון, מתחלקים באופן שווה. מכסים בחצאי הפוקצ ' ה העליונים, בצד הפסטו כלפי מטה.
חותכים את הכריך לטריזים בגודל ביס. מסדרים את הכריכים על מגש ומגישים.