מיני סופגניית קינמון תפוחים
מיני סופגניית קינמון תפוח עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לכם מילוי פאי תפוחים, שמן, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מאפינס סופגניית קינמון תפוחים, תפוח חום חמאה" סופגנייה " עוגות עם קינמון ודבש, ו מיני לחמניית קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בטיגון עמוק או סיר כבד 3 ליטר, שמן חום עד 375 ° F. בקערה קטנה, לערבב סוכר וקינמון; להפריש.
במעבד מזון, מניחים מילוי פאי תפוחים. כיסוי; תהליך, תוך שימוש בתנועות on-and-off מהירות, 10 עד 20 שניות או עד פריד.
שים בצד את הציפוי מגלילי הקינמון. בצק נפרד לתוך 8 לחמניות; לחתוך כל גליל לרבעים. מטגנים בשמן חם 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב מכל הצדדים.
ניקוז על מגבות נייר. מיד רול קינמון-סוכר.
מקום תערובת תפוח בתיק לקשט מצויד עצה עגולה קטנה # 1
הכנס קצה לתוך הצד של כל סופגנייה; צינור כמות קטנה של תערובת תפוח לתוך דונאט.
בקערה קטנה למיקרוגל, חום שמורות הדובדבן על 10 עד 20 שניות עד דק מספיק כדי לטפטף.