מיני עוגות גלידה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות גלידה מיני. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבות קטיפה אדומה עם קצפת גבינת שמנת, מיני גלידה עוגות Bundt, ו מיני עוגיות ועוגות ממולאות קרם.
הוראות
מעיל 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להפריש.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 5 דקות או עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים לאחר כל תוספת. הכה בתמציות.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה. הקשה בחדות על מחבת פעם אחת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. בזהירות לקלף את נייר שעווה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מניחים עוגה על מגש גדול או קרש חיתוך; מקררים עד קר (כ 2 שעות).
מורחים גלידה באופן שווה מעל העוגה; מכסים בניילון נצמד. להקפיא עד המשרד (6 שעות ללילה).
חותכים עוגה עם חותך עגול 2 אינץ ' לתוך 24 סיבובים עוגה. להשליך שאריות. עבודה במהירות, במקום אחד עגול עוגה, גלידה בצד למעלה, אניה גביע מאפין נייר; העליון עם עוד עגול עוגה, גלידה בצד למטה. חזור על הנוהל עם סיבובים עוגה שנותרו טופס 12 עוגות גלידה מלאות.
שלב ציפוי מוקצף ומיץ דובדבנים, אם תרצה בכך. למעלה כל עוגה עם 2 כפות ציפוי מוקצף; לארגן 1 דובדבן maraschino על כל עוגה. להקפיא עד מוכן לשרת.
בואו עוגות גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות לפני ההגשה.