טליאטלה עם זעפרן, פירות ים ושמנת
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה טוב. נסו מרק פירות ים זעפרן, פירות ים Capellini עם זעפרן, ו פאייה פירות ים זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הזעפרן ביין הלבן.
מוסיפים מעט שמן ושום למחבת ומבשלים עד שהתרככו.
מוסיפים את הצדפות והמולים, מנערים את המחבת ומוסיפים את היין הלבן ואת תערובת הזעפרן. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רכיכה נפתחת, להשליך כל רכיכה שנשארת סגורה.
לאחר מכן, להניח את שאר פירות הים, פטרוזיליה, ואת השמנת על גבי. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות ועונה לפי הטעם. מבשלים את tagliatelle במים מלוחים, רותחים עד אל דנטה.
מסננים ומוסיפים לדגים, מגישים פזורים עם שאריות פטרוזיליה וטיפטוף נוסף של שמן זית.