מיני פאי תפוחים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים אמריקאים לרפרטואר שלך, מיני פאי תפוחים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת $1.26 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 2. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 2 גרם חלבון , 1 גרם שומן , ובסך הכל 303 קלוריות . אם יש לכם צימוקים זהובים, סוכר חום, תפוחים זהובים בטעם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 30% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מיני פאי תפוחים , מיני פאי תפוחים - 2 נקודות , ומיני ביס פאי תפוחים .
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית, מבשלים צימוקים במיץ תפוחים במשך 5 דקות.
להוסיף תפוחים; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 8-10 דקות או עד לריכוך.
מערבבים את הסוכרים, הקמח והקינמון; להוסיף לתערובת התפוחים. על משטח מקומח, מרדדים מחצית מהמאפה כך שיתאים ל-20 גרם. צלחת אפייה.
מניחים מאפה בצלחת; לקצץ עד קצה המנה.
מרדדים את המאפה הנותר כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
אופים ב-400 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה ומבעבעת. מצננים על רשת.
יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג
ניתן לשלב פאי תפוחים עם פרוסקו, מוסקטו ד'אסטי וריזלינג מסוף קציר מאוחר. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא ישתלטו על עוגת התפוחים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Candoni Prosecco. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.
![קנדוני פרוסקו]()
קנדוני פרוסקו
עדין ופירותי עם רמז לדבש. הוא פריך ונקי בפה עם חמיצות נעימה שמותירה אחריה רעננות טעימה ומתמשכת עם טעם יבש ומאוזן. משתלב היטב עם רכיכות, פירות ים ובשרים קרים. מגישים מצונן היטב.