קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות5
ציון בריאות24
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מיני תפוחי אדמה אפויים עם Mascarpone ו Prosciutto Bits

מיני תפוחי אדמה אפויים עם Mascarpone ו Prosciutto Bits
תפוחי אדמה אפויים מיני עם Mascarpone ו Prosciutto חתיכות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 5 . מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עירית, מלח גס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מיני כוסות פריטטה עם Mascarpone ו Prosciutto, צדפות צרובות עם סיביות פרושוטו, ו מקרוני חמש גבינה עם פרושוטו ביטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מורחים מיטת 1/4 אינץ ' של מלח בתבנית אפייה העליון עם תפוחי אדמה. תדקור את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים במשך כ 40 דקות, או עד תפוחי האדמה מבושלים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, להפוך את חתיכות פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
6
מניחים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מניחים פרושוטו במחבת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
רסס חתיכות עם שמן זית, ומבשלים, ערבוב. Prosciutto ייתן קיטור במשך כ 5 דקות בזמן שהוא משחרר את הלחות שלה. כאשר השריקה של קיטור הופכת לרחוש, להפוך את החום למטה בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות prosciutto הם פריך, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביטים כמה עוביים של מגבת נייר כדי לנקז. הביטים יהיו פריכים עוד יותר כפי שהם מגניבים. (השתמש מיד או להקפיא את הביטים עד 6 חודשים להתחמם במחבת לפי הצורך.)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
הסר את תפוחי האדמה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
חותכים x בחלק העליון של כל תפוח אדמה, ולדחוף בצדדים כדי לפצל פתוח. מחלקים את פרושוטו ביטים, מסקרפונה או קרם פרש, עירית בין תפוחי האדמה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פרושוטופרושוטו
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)