מיני תפוחי אדמה אפויים עם Mascarpone ו Prosciutto Bits
תפוחי אדמה אפויים מיני עם Mascarpone ו Prosciutto חתיכות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 5 . מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עירית, מלח גס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מיני כוסות פריטטה עם Mascarpone ו Prosciutto, צדפות צרובות עם סיביות פרושוטו, ו מקרוני חמש גבינה עם פרושוטו ביטים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה.
מורחים מיטת 1/4 אינץ ' של מלח בתבנית אפייה העליון עם תפוחי אדמה. תדקור את תפוחי האדמה.
אופים במשך כ 40 דקות, או עד תפוחי האדמה מבושלים לאורך כל הדרך.
בינתיים, להפוך את חתיכות פרושוטו.
מניחים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים פרושוטו במחבת מחוממת.
רסס חתיכות עם שמן זית, ומבשלים, ערבוב. Prosciutto ייתן קיטור במשך כ 5 דקות בזמן שהוא משחרר את הלחות שלה. כאשר השריקה של קיטור הופכת לרחוש, להפוך את החום למטה בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות prosciutto הם פריך, על 25 עד 30 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביטים כמה עוביים של מגבת נייר כדי לנקז. הביטים יהיו פריכים עוד יותר כפי שהם מגניבים. (השתמש מיד או להקפיא את הביטים עד 6 חודשים להתחמם במחבת לפי הצורך.)
הסר את תפוחי האדמה מהתנור.
חותכים x בחלק העליון של כל תפוח אדמה, ולדחוף בצדדים כדי לפצל פתוח. מחלקים את פרושוטו ביטים, מסקרפונה או קרם פרש, עירית בין תפוחי האדמה ומגישים מיד.