קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות5
ציון בריאות24
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מיני תפוחי אדמה אפויים עם Mascarpone ו Prosciutto Bits

מיני תפוחי אדמה אפויים עם Mascarpone ו Prosciutto Bits
תפוחי אדמה אפויים מיני עם Mascarpone ו Prosciutto חתיכות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 5 . מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עירית, מלח גס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מיני כוסות פריטטה עם Mascarpone ו Prosciutto, צדפות צרובות עם סיביות פרושוטו, ו מקרוני חמש גבינה עם פרושוטו ביטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מורחים מיטת 1/4 אינץ ' של מלח בתבנית אפייה העליון עם תפוחי אדמה. תדקור את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים במשך כ 40 דקות, או עד תפוחי האדמה מבושלים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, להפוך את חתיכות פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
6
מניחים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים פרושוטו במחבת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
רסס חתיכות עם שמן זית, ומבשלים, ערבוב. Prosciutto ייתן קיטור במשך כ 5 דקות בזמן שהוא משחרר את הלחות שלה. כאשר השריקה של קיטור הופכת לרחוש, להפוך את החום למטה בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות prosciutto הם פריך, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביטים כמה עוביים של מגבת נייר כדי לנקז. הביטים יהיו פריכים עוד יותר כפי שהם מגניבים. (השתמש מיד או להקפיא את הביטים עד 6 חודשים להתחמם במחבת לפי הצורך.)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את תפוחי האדמה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
חותכים x בחלק העליון של כל תפוח אדמה, ולדחוף בצדדים כדי לפצל פתוח. מחלקים את פרושוטו ביטים, מסקרפונה או קרם פרש, עירית בין תפוחי האדמה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פרושוטופרושוטו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)