קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות5
ציון בריאות24
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מיני תפוחי אדמה אפויים עם Mascarpone ו Prosciutto Bits

מיני תפוחי אדמה אפויים עם Mascarpone ו Prosciutto Bits
תפוחי אדמה אפויים מיני עם Mascarpone ו Prosciutto חתיכות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 5 . מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עירית, מלח גס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מיני כוסות פריטטה עם Mascarpone ו Prosciutto, צדפות צרובות עם סיביות פרושוטו, ו מקרוני חמש גבינה עם פרושוטו ביטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשטוף ולייבש את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מורחים מיטת 1/4 אינץ ' של מלח בתבנית אפייה העליון עם תפוחי אדמה. תדקור את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים במשך כ 40 דקות, או עד תפוחי האדמה מבושלים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, להפוך את חתיכות פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
6
מניחים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים פרושוטו במחבת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
רסס חתיכות עם שמן זית, ומבשלים, ערבוב. Prosciutto ייתן קיטור במשך כ 5 דקות בזמן שהוא משחרר את הלחות שלה. כאשר השריקה של קיטור הופכת לרחוש, להפוך את החום למטה בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות prosciutto הם פריך, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביטים כמה עוביים של מגבת נייר כדי לנקז. הביטים יהיו פריכים עוד יותר כפי שהם מגניבים. (השתמש מיד או להקפיא את הביטים עד 6 חודשים להתחמם במחבת לפי הצורך.)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את תפוחי האדמה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
חותכים x בחלק העליון של כל תפוח אדמה, ולדחוף בצדדים כדי לפצל פתוח. מחלקים את פרושוטו ביטים, מסקרפונה או קרם פרש, עירית בין תפוחי האדמה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פרושוטופרושוטו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)