מינסטרונה עם נקניק איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 257 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, בזיליקום, קליפות פסטה וקישואים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. מינסטרונה נקניק איטלקי, מינסטרונה עם נקניק איטלקי, ו מינסטרונה עם נקניק איטלקי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הגזר, הסלרי והכרישה; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הקישואים, שעועית ירוקה ושום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 תפוז, גרידה
3
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, הכרוב, הבזיליקום, האורגנו והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננס
פחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
חוזרים לרתיחה. מערבבים פנימה את שעועית הגרבנזו, הפסטה והפטרוזיליה. מבשלים 6-9 דקות או עד שהפסטה רכה.
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירות נהדרות עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג 'ובזה, 10% סיליג' יולו