קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות11
ציון בריאות22
מגזין

מינסטרונה עם נקניק איטלקי

מינסטרונה עם נקניק איטלקי
מינסטרונה עם נקניק איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 257 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, בזיליקום, קליפות פסטה וקישואים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. מינסטרונה נקניק איטלקי, מינסטרונה עם נקניק איטלקי, ו מינסטרונה עם נקניק איטלקי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הגזר, הסלרי והכרישה; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הקישואים, שעועית ירוקה ושום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, הכרוב, הבזיליקום, האורגנו והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
חוזרים לרתיחה. מערבבים פנימה את שעועית הגרבנזו, הפסטה והפטרוזיליה. מבשלים 6-9 דקות או עד שהפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מגישים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

מרכיבים

1בצל צהוב בינוני, קצוץחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי בתפזורתנקניק איטלקי בתפזורת7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב מגוררכרוב מגורר425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוטיכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוט794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פחיות כל אחת) קוביות עגבניות עם בזיליקום, אורגנו ושוםפחיות כל אחת) קוביות עגבניות עם בזיליקום, אורגנו ושום2largesגזר, קצוץגזר, קצוץ2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיצלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ11 קילו קישואים,מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה טרייה, גזומה וחתוכה לחתיכות בגודל 1/2 אינץשעועית ירוקה טרייה, גזומה וחתוכה לחתיכות בגודל 1/2 אינץ3(חוֹרֶף)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1( חצילים)כרישה (מנה לבנה בלבד), קצוץכרישה (מנה לבנה בלבד), קצוץ1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקונכיות פסטה קטנות ולא מבושלותקונכיות פסטה קטנות ולא מבושלות0(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס1( חצילים)קישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירות נהדרות עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג 'ובזה, 10% סיליג' יולו