מיסו ודבש מזוגג בס ים עם סלט שעועית סינית ארוכה
אם יש לכם עשב לימון, מלח ופלפל, צימוקים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני, בס ים מזוגג מיסו, ו בס ים מזוגג מיסו עם אספרגוס.
הוראות
בקערה קטנה לשלב את אבקת מיסו עם 1 כף מים חמים כדי ליצור משחה. לחמם את הדבש בקערה למיקרוגל במשך כ 1 דקה או עד חם (להיזהר, כפי שהוא יכול לשרוף במהירות).
מוסיפים את הדבש לתערובת מיסו.
שים את הדג לתוך שקית פלסטיק resealable ולהוסיף את תערובת הדבש. לאטום את התיק ומקרר עד 4 שעות.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השעועית הסינית הארוכה ואת blanch עד מכרז, אבל לא מבושל יתר על המידה. לזעזע את השעועית במים קרים, כדי לעצור את הבישול ולשמור על צבעם.
מסננים ומייבשים את השעועית הארוכה או קוצצים למקטעים של 4 עד 6 אינץ ' או יוצרים מעגלים על ידי עטיפת השעועית סביב עצמם.
במחבת גדולה להוסיף שמן זרעי ענבים וחום עד עישון חם.
הסר את הדג מן המרינדה לצרוב במחבת חמה עד הבשר יש צבע אטום, על 3 עד 4 דקות.
הסר את הדגים מהמחבת לצלחת גדולה ושמורה.
עבור הרוטב, באמצעות אותו מחבת, על אש בינונית, להוסיף את הבצל ו לטגן עד שקוף, ולאחר מכן להוסיף את ציר עוף, ג ' ינג ' ר ו lemongrass ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום ומאמץ את הנוזל, זורק את המוצקים.
להחזיר את הנוזל למחבת נקייה, על חום בינוני.
מוסיפים את הצימוקים ומפחיתים את הנוזל בחצי מהנפח שלו. מערבבים את קוביות החמאה ומקציפים עד שהרוטב מתעבה.
הסר מהחום ולאפשר לנוח עד הצורך.
מחממים מעט שמן זרעי ענבים במחבת בינונית, על חום בינוני, ומוסיפים את עיגולי השעועית הארוכים או הרצועות ומטגנים עד לחום זהוב.
כדי לשרת, לארגן 2 מעגלי שעועית ארוכים באמצע כל צלחת. למעלה את השעועית עם פילה דגים וטפטוף עם הרוטב.
הערה של קוק: כדי להפוך את המנה הזאת מיוחדת נוספת, אתה יכול לעשות חמאה להתענג על גבי.