קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

מכנסיים קצרים ממולאים: פנטלה אימבוטיטה

מכנסיים קצרים ממולאים: פנטלה אימבוטיטה
צלעות קצרות ממולאות: פנטלן אימבוטיטה יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 1209 קלוריות. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לך גזר, כליות עגל, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו ברביקיו קצרים, אדום מיסו קצרים, ו צלעות קצרות מבושלות יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות מהשמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
קולים את הכליות בשמן עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כליהכליה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
חותכים אותם לחתיכות בגודל 1/4 אינץ', מניחים בקערה בינונית ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לקערה עם הכליות, מוסיפים את פירורי הלחם, 1/2 כוס פטרוזיליה, פקורינו, ביצים ואגוז מוסקט, ומערבבים קלות. ממלאים את התערובת הזו בכיס של כל צלע קצרה וקושרים את הפתח הסגור בחוט הקצב. במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את יתרת השמן עד לעישון, מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים בשמן, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פקורינופקורינו
כליהכליה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוציאים את הצלעות מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצל והאורגנו לאותה מחבת ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד שהבצל רך וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את היין ורוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מחזירים את הבשר למחבת, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים במשך 2 שעות, בודקים אידוי כל 15 דקות ומתאימים עם עוד יין ורוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הפנה במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
כשהבשר רך במזלג מוציאים מהרוטב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מוסיפים את פנה מבושל לרוטב, לזרוק על אש גבוהה 1 דקה כדי מעיל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פנה מבושלפנה מבושל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מגישים את הבשר כמנה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
15
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

4צלעות בקר קצרות, עצמות וחתוכות לשניים, עם כיס בגודל 1 אינץ ' חתוך לכל נתח בשרצלעות בקר קצרות, עצמות וחתוכות לשניים, עם כיס בגודל 1 אינץ ' חתוך לכל נתח בשר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים2kgsקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש2ביציםביצים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה סורגים אגוז מוסקטכמה סורגים אגוז מוסקט4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, חתוך בקוביות בגודל 1/4 אינץבצל ספרדי, חתוך בקוביות בגודל 1/4 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש2קבוצותפטרוזיליה איטלקית, עלים קצוצים להניב 1/2 כוס, בתוספת 1 צרור, עלים קצוצים להניב 1/4 כוספטרוזיליה איטלקית, עלים קצוצים להניב 1/2 כוס, בתוספת 1 צרור, עלים קצוצים להניב 1/4 כוס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקורינופקורינו454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנה לא מבושלפנה לא מבושל1( חצילים)בצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כליות עגלכליות עגל