צלעות קצרות ממולאות: פנטלן אימבוטיטה יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 1209 קלוריות. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לך גזר, כליות עגל, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו ברביקיו קצרים, אדום מיסו קצרים, ו צלעות קצרות מבושלות יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות מהשמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
קולים את הכליות בשמן עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כליה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
חותכים אותם לחתיכות בגודל 1/4 אינץ', מניחים בקערה בינונית ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לקערה עם הכליות, מוסיפים את פירורי הלחם, 1/2 כוס פטרוזיליה, פקורינו, ביצים ואגוז מוסקט, ומערבבים קלות. ממלאים את התערובת הזו בכיס של כל צלע קצרה וקושרים את הפתח הסגור בחוט הקצב. במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את יתרת השמן עד לעישון, מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים בשמן, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פקורינו
כליה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוציאים את הצלעות מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הבצל והאורגנו לאותה מחבת ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד שהבצל רך וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את היין ורוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מחזירים את הבשר למחבת, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים במשך 2 שעות, בודקים אידוי כל 15 דקות ומתאימים עם עוד יין ורוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הפנה במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
כשהבשר רך במזלג מוציאים מהרוטב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מוסיפים את פנה מבושל לרוטב, לזרוק על אש גבוהה 1 דקה כדי מעיל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פנה מבושל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מגישים את הבשר כמנה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
15
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.