מלאי שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס מלאי. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לך שרימפס, רסק עגבניות, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מלאי שרימפס, מלאי שרימפס, ו כיצד להפוך את מלאי שרימפס תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף שרימפס למחבת; לטגן 2 דקות או עד פגזים להפוך כתום בהיר.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטגנים 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים רסק עגבניות, מערבבים היטב עם כף עץ. מבשלים 8 דקות או עד רסק עגבניות הופך כתום, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 5 כוסות מים; מביאים לרתיחה.
מניחים חצי תערובת שרימפס בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת שרימפס הנותרים. חזור לפן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; להסיר מהחום.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. מסננים את תערובת השרימפס דרך מסננת עדינה על קערה. להשליך מוצקים.