מלית Tamale
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טמל מלית. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך בצל ירוק, שומן חזיר, מאסה הרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: עוגת טמלה, עוגת טמלה, ו עוגת טמלה.
הוראות
ציוד מיוחד: 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה
מחממים את המטגן. חצי את poblanos לאורכו ולהסיר את הגבעולים והזרעים.
מקום לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה צלייה עד השחמה כתמים, על 5 דקות.
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים 5 דקות בצד. לקלף את העור, ואז בערך לקצוץ.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את השומן, אבקת אפייה ו 1 כפית מלח בקערה גדולה ומערבבים עם כף עץ עד בשילוב.
לטאטא את masa harina, 2 כוסות מים חמים ואת המרק בקערה נפרדת; להוסיף לתערובת השומן ומערבבים עד חלקה.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, צ ' יפוטלים, כמון ותפוז גרידה ומבשלים, ערבוב, עד הבצל הירוק הם רכים, על 2 דקות.
מוסיפים את הבננות, poblanos קלוי וצלפים ומתבלים במלח.
בעדינות לערבב את תערובת בצל ירוק לתוך תערובת מאסה. קו 9 על 13 אינץ ' אפייה צלחת עם עלי בננה, חוצה אחד על השני, ולהוסיף את המילוי. מקפלים את עלי הבננה על המילוי, תוחבים אותם לאטום. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד למילוי מוגדר, על 1 שעה, 15 דקות, חושף באמצע.