מלית לחם תירס החג של נילי
אם יש לכם בייקון, פקאן, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו מילוי לחם תירס פום, מילוי לחם תירס, ו מילוי לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מבשלים בייקון במחבת כבדה עד פריך. להנמיך את החום ולהוסיף בצל וסלרי; לטגן עד מכרז, על 6 דקות.
מוסיפים את הקורנית ואת מרווה ו לטגן עד ריחני. מערבבים בפקאנים.
בקערה גדולה, מוסיפים את תערובת לחם התירס, בייקון וירקות, ומערבבים במרק העוף.
להוסיף 13 על ידי 9 על ידי צלחת תבשיל 2 אינץ'.
מוסיפים פרוסות חמאה לחלק העליון של התבשיל ומכסים בנייר כסף.
אופים במשך 30 דקות ואז להסיר רדיד ומבשלים עד העליון הוא פריך, על 15 דקות יותר.