מלית מרווה
אם יש לכם מרווה, ביצה, עלי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מלית מרווה, מלית נקניק מרווה, ו מלית נקניק מרווה.
הוראות
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש התחתון. חמאה 11/2-qt צלחת אפייה רדודה או צלחת גראטן.
מבשלים בצל וסלרי ב 6 כפות חמאה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל במחבת כבדה גדולה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 8 עד 10 דקות.
להעביר לקערה ולזרוק עם קוביות לחם, עלי סלרי, מרווה, ואז מגניב 5 דקות.
לטאטא יחד מלאי וביצה (אם המניה חמה, בהדרגה לטאטא לתוך ביצה), ואז לזרוק עם תערובת לחם עד נספג.
העברה לתבנית אפייה נקודה העליון עם הנותרים חמאת כף.
אופים, מכוסה בנייר כסף, 30 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד העליון הוא זהב, על 10 דקות יותר.
מלית ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.