מלית נקניק איטלקית מסורתית היא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 479 קלוריות . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר לחג ההודיה . אם יש לכם זיתים ממולאים בפימיינטו, פלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מלית נקניק איטלקית , מלית נקניק איטלקי גבינה , ומלית נקניק ועשבי תיבול איטלקית .
הוראות
1
במחבת מבשלים ומפוררים נקניק ב-1 כף. שמן זית עד שאינו ורוד יותר; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה איטלקית קלה של Johnsonville® (טחונה או קישורים עם מארזים שהוסרו)
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Brancaia Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
Brancaia Chianti Classico Riserva
קיאנטי קלאסיקו ריזרווה זו מציגה ניחוחות של פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים על החך. ליין זה, המעוצב מענבי הסנג'ובזה המשובחים ביותר משניים מכרמי האחוזה שלנו, ברנקאיה ואחוזת פופי, יש יין זה בעל צבע צפוף, אדום-אודם וסיומת ארוכה וארומטית. תערובת: 80% סנג'ובזה, 20% מרלו