קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית נקניק איטלקית מסורתית

מלית נקניק איטלקית מסורתית
מלית נקניק איטלקית מסורתית היא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 479 קלוריות . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר לחג ההודיה . אם יש לכם זיתים ממולאים בפימיינטו, פלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מלית נקניק איטלקית , מלית נקניק איטלקי גבינה , ומלית נקניק ועשבי תיבול איטלקית .

הוראות

1
במחבת מבשלים ומפוררים נקניק ב-1 כף. שמן זית עד שאינו ורוד יותר; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייה איטלקית קלה של Johnsonville® (טחונה או קישורים עם מארזים שהוסרו)נקניקייה איטלקית קלה של Johnsonville® (טחונה או קישורים עם מארזים שהוסרו)
1 1/2 כוסות מים או יין לבן1 1/2 כוסות מים או יין לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה מערבבים את קוביות הלחם ואת יתרת השמן.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים פלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
מעבירים ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות או עד שהם פריכים ומשחימים קלות, תוך ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את התבנית לרשת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בקערה גדולה מאוד מערבבים את קוביות הלחם, נקניק שמורה, גבינת פרמזן, פלפל ירוק, עגבניות מיובשות, בזיליקום ושום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים ביצים ומים; יוצקים על תערובת הלחם וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מעבירים ל-13 אינץ' עם חמאה. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. מנקד בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות צלזיוס למשך 35-40 דקות או עד שהם חמים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
פורסם במקור כמלית נקניק איטלקית מסורתית ב-Johnsonville® Sausage
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
12
הדפס

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Brancaia Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
קיאנטי קלאסיקו ריזרווה זו מציגה ניחוחות של פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים על החך. ליין זה, המעוצב מענבי הסנג'ובזה המשובחים ביותר משניים מכרמי האחוזה שלנו, ברנקאיה ואחוזת פופי, יש יין זה בעל צבע צפוף, אדום-אודם וסיומת ארוכה וארומטית. תערובת: 80% סנג'ובזה, 20% מרלו