מלית פטריות בר
מילוי פטריות בר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ביצים, חמאה, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: מלית פטריות בר, מלית פטריות בר, ו ערמון ופטריות בר מלית.
הוראות
להשרות פטריות פורצ ' יני ב 2 כוסות מים חמים עד הפטריות רכות, כ 30 דקות. שמורת השריית נוזל, וקוצצים פטריות גס.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מסדרים קוביות לחם על סדינים אפייה בשכבה אחת.
אופים עד תחילת חום, על 15 דקות.
מורחים אגוזי לוז בשכבה אחת על תבנית אפייה. טוסט במשך 8 עד 10 דקות, או עד השחמה קלה.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית. לבשל כרישה, שאלוט, ופטריות קרים ושיטאקה חמאה עד מכרז, על 15 דקות.
מערבבים בסלרי ופטריות פורצ ' יני, ומבשלים 5 דקות.
מעבירים לקערה גדולה, ומערבבים עם קוביות לחם קלוי ואגוזים. מתבלים בפטרוזיליה, קורנית, מרווה, מלח ופלפל. מוסיפים ביצים מכות.
שלב מרק ו 3/4 כוס שמורות פורצ ' יני השריית נוזלים; להוסיף רק תערובת מרק מספיק כדי מלית להרטיב.
העברת מלית לתבנית אפייה 10x15 אינץ חמאה. מכסים בנייר כסף חמאה, ואופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, על 1 שעה. לחשוף, ואופים עד העליון הוא פריך, על 15 דקות.