מלפפון ומיז שומר
מלפפון ושומר Meze נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 249 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם פתיתי פלפל אופציונלית, שום, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מלפפון ומיז שומר, מגש Meze עם חומוס, סלט שרימפס, וסלט מלפפון, ו מלפפון-שומר קריר.
הוראות
חותכים המלפפון שלך לתוך חצי אינץ ' חניתות. ייתכן שיהיה עליך רבע או חצי מהם. מלפפונים פרסיים צעירים לעתים קרובות ניתן להשאיר שלם. אתה מחפש אחידות, אז תשתמש בשיקול דעתך.לקצץ את נורות שומר באופן שווה, לחתוך אותם לאורכו לרבעים. שמור על הברכות לקישוט.
הסר חלק הליבה, שמירה על השכבות שלמות. פרוס אלה לפרוסות ½ אינץ.
שים את המלפפונים, שומר, צ ' ילי תאילנדי שיני שום לתוך צלחת אפייה גדולה בצד נמוך.
הוסף את כל שאר החומרים לסיר גדול, לא תגובתי. מביאים את התערובת לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום ולתת לו לקרר כמה במשך כ 5 דקות. ואז עניים נוזל חם על תערובת שומר מלפפון, ערבוב מעיל היטב. הנוזל צריך כמעט לכסות את כל החומרים. אם לא להוסיף קצת יותר מים.
תן לתערובת להתקרר לחלוטין. לאחר מכן תוכלו לכסות את הצלחת ולהעביר אותה למקרר. הם יהיו מוכנים לאכול בערך 4 שעות, אבל יהיה במיטבם אם אתה מחכה עד למחרת לפני אכילת אותם.
מגישים צונן על מגש בסגנון משפחתי עם קצת המרינדה וטפטוף טוב של שמן זית פירותי.