מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח של אמא
החמוצים הקליפה אבטיח של אמא עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 1052 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 3 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מלח, חומץ בלסמי, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח, מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח, ו חמוצים בטעם אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
לחתוך עיסת מ קליפת אבטיח, משאיר כמות קטנה של עיסת אדום על הקליפה. שמור עיסת לשימוש נוסף.
חותכים קליפה לקוביות 1 אינץ', ומניחים בקערה גדולה.
מערבבים יחד מלח 2 ליטרים מים.
לשפוך על הקליפה. כיסוי וצינה 8 שעות.
שלב קליפה עם מים כדי לכסות בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 10 דקות או עד במכרז.
שלב הנותרים 2 כוסות מים, vinegars, הבא 5 מרכיבים בתנור הולנדי או סיר גדול מאוד. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 עד 25 דקות או עד התערובת הופכת סירופ דק.
להוסיף רינד, ומבשלים 5 עד 6 דקות או עד רינד הופך שקוף.
לארוז תערובת קליפה חמה לתוך צנצנות חמות, הפצת לימון ותבלינים באופן שווה מילוי 1/2 אינץ ' מלמעלה.
הסר בועות אוויר; לנגב חישוקי צנצנת. לכסות בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות. תהליך באמבט מים רותחים 20 דקות.