מלפפונים חמוצים בקרמל
מלפפונים חמוצים עשויים להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 374 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפל, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו יוגורט שאלוט בקרמל, חמאת שאלוט בקרמל, ו Caramelized שאלות ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שאלוט ולפרוס אותם דק.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה. כאשר זה קצף, להוסיף שאלוט פרוס.
מערבבים שאלוט כדי לצפות אותם עם חמאה.
מוסיפים מלח ים וסוכר ומערבבים שוב.
שאלוט מבשלים, ערבוב קבוע, עד שהם חום עמוק מופחת נפח על ידי לפחות חצי. זה צריך לקחת בין 30-45 דקות. אם הם מתחילים להישאר במהלך הבישול, להוסיף התזה של מים כדי למנוע בראונינג ולעודד ריכוך.
לאחר שאלוט מצטמצם מאוד, להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף רוזמרין, פלפל וחומץ בלסמי.
מבשלים שאלוט במשך 6-8 דקות על אש בינונית גבוהה, ערבוב כל הזמן, עד החומץ מצטמצם ואת שאלוט לא מסתכל על כל מימי.
כאשר הוא סיים בישול, לשרת עם גבינת עיזים, המבורגרים או עטוף מעל ירקות סלט חסון. זה ישמור במקרר במשך 7-10 יום וקופא היטב עד 6 חודשים.