קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

ממולאים מולים בסגנון רחוב איסטנבול

ממולאים מולים בסגנון רחוב איסטנבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ממולאים מולים איסטנבול רחוב בסגנון. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון, דומדמניות, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מולים ממולאים, בסגנון רחוב איסטנבול, מולים מרחוב פור מפורטלנד, מיין, ו איסטנבול בסגנון Wet Burger (Islak Burger).

הוראות

1
משרים את המולים במים חמים עד שהם מתחילים לפתוח מעט. עבודה במהירות, להכניס את נקודת הסכין לתוך הפתח, חיתוך השריר המחבר את המוסיל אל הקליפה. בעדינות לחטט לפתוח את הקליפה קצת; לא לשבור את הציר. זה תמרון מלומד, אז אל תתייאש אם הראשונים לא הולכים כל כך טוב. חזור עם כל המולים, ולאחר מכן לשטוף ולקרר.משרים את דומדמניות במים חמים על 15 דקות, ואז לנקז.בינתיים, מוסיפים את האורז לקערה גדולה ושוטפים אותו היטב מתחת למים זורמים. לזרוק את המים בקערה 2 או 3 פעמים, ואז לכסות את האורז עם מים נוספים ולאפשר לו להשרות על 10 דקות, ואז לנקז.להביא קומקום מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים את השמן בסיר להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את צנוברים, בצל, שום, אגוז מוסקט וקינמון. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד צנוברים מתחילים חום הבצלים שקופים. מערבבים את האורז סחוט, עגבניות, ודומדמניות סחוט ומבשלים כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
נייר אורזנייר אורז
דומדמניותדומדמניות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מוסיפים את המלח ובקושי מספיק מים רותחים כדי לכסות את האורז לחלוטין. מנמיכים את החום ומכסים את האורז, בישול על 15 דקות, או עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים חצי שמיר וכל הפטרוזיליה, באמצעות מזלג לשבור את האורז ולשלב את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
להעביר את האורז לצלחת גדולה, להפיץ אותו לתוך שכבה דקה ככל האפשר כדי לסייע cooling.To סיום. השתמש מדף ספינת קיטור או מסננת שמתאים לסיר גדול עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
הוסף מספיק מים לסיר לבוא כמעט עד המתלה או תחתית מסננת.כפית כמות נדיבה של תערובת האורז לתוך כל mussel. לחיצה עליו סגור ככל האפשר ולנקות את החלק החיצוני של הקליפה. ערם כל מוּסל לתוך הסיר מוכן ולכסות אותם עם חתיכת קלף לחתוך לגודל. לשקול את המולים למטה, לשמור אותם סגור ככל האפשר עם צלחת. מכסים ומביאים את המים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר את הסיר מהחום ולתת את המולים להתקרר, מכוסה בסיר לפחות 1 שעה לפני ההגשה. הם יכולים גם להיות בקירור ברגע שהם מגיעים לטמפרטורת החדר ומוגשים chilled.To לשרת. ערם את המולים על מגש העליון עם השמיר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מגישים פלחי לימון בצד כדי לסחוט על כל מולים כפי שהוא נאכל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה