ממולאים מולים בסגנון רחוב איסטנבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ממולאים מולים איסטנבול רחוב בסגנון. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו קינמון, דומדמניות, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: מולים ממולאים, בסגנון רחוב איסטנבול, מולים מרחוב פור מפורטלנד, מיין, ו איסטנבול בסגנון Wet Burger (Islak Burger).
הוראות
משרים את המולים במים חמים עד שהם מתחילים לפתוח מעט. עבודה במהירות, להכניס את נקודת הסכין לתוך הפתח, חיתוך השריר המחבר את המוסיל אל הקליפה. בעדינות לחטט לפתוח את הקליפה קצת; לא לשבור את הציר. זה תמרון מלומד, אז אל תתייאש אם הראשונים לא הולכים כל כך טוב. חזור עם כל המולים, ולאחר מכן לשטוף ולקרר.משרים את דומדמניות במים חמים על 15 דקות, ואז לנקז.בינתיים, מוסיפים את האורז לקערה גדולה ושוטפים אותו היטב מתחת למים זורמים. לזרוק את המים בקערה 2 או 3 פעמים, ואז לכסות את האורז עם מים נוספים ולאפשר לו להשרות על 10 דקות, ואז לנקז.להביא קומקום מים לרתיחה.
מחממים את השמן בסיר להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את צנוברים, בצל, שום, אגוז מוסקט וקינמון. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד צנוברים מתחילים חום הבצלים שקופים. מערבבים את האורז סחוט, עגבניות, ודומדמניות סחוט ומבשלים כ 4 דקות.
מוסיפים את המלח ובקושי מספיק מים רותחים כדי לכסות את האורז לחלוטין. מנמיכים את החום ומכסים את האורז, בישול על 15 דקות, או עד הנוזל נספג.
מוסיפים חצי שמיר וכל הפטרוזיליה, באמצעות מזלג לשבור את האורז ולשלב את עשבי תיבול.
להעביר את האורז לצלחת גדולה, להפיץ אותו לתוך שכבה דקה ככל האפשר כדי לסייע cooling.To סיום. השתמש מדף ספינת קיטור או מסננת שמתאים לסיר גדול עם מכסה.
הוסף מספיק מים לסיר לבוא כמעט עד המתלה או תחתית מסננת.כפית כמות נדיבה של תערובת האורז לתוך כל mussel. לחיצה עליו סגור ככל האפשר ולנקות את החלק החיצוני של הקליפה. ערם כל מוּסל לתוך הסיר מוכן ולכסות אותם עם חתיכת קלף לחתוך לגודל. לשקול את המולים למטה, לשמור אותם סגור ככל האפשר עם צלחת. מכסים ומביאים את המים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים כ -12 דקות.
הסר את הסיר מהחום ולתת את המולים להתקרר, מכוסה בסיר לפחות 1 שעה לפני ההגשה. הם יכולים גם להיות בקירור ברגע שהם מגיעים לטמפרטורת החדר ומוגשים chilled.To לשרת. ערם את המולים על מגש העליון עם השמיר שנותר.
מגישים פלחי לימון בצד כדי לסחוט על כל מולים כפי שהוא נאכל.