קושיקל
מוכן ב9 דק.
מנות9
ציון בריאות18
מגזין

ממרח Bluefish מעושן

ממרח Bluefish מעושן
ממרח Bluefish מעושן נטול גלוטן, ו pescatarian תבלין. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. לך לחנות ותביא דג כחול, גבינת שמנת, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Rillettes Bluefish מעושן, פטה דג כחול מעושן, ו פטה דג כחול מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את העור מן הדגים; לשבור לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
בצל דופק במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
הוסף גבינת שמנת; דופק 3 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
4
הוסף דגים, מיץ לימון, ואת 2 החומרים הבאים; דופק 3 פעמים או עד מעורב היטב, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים עם קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
6
* תחליף טונה מעושנת או טרוטה עבור bluefish, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
דג כחולדג כחול
פורלפורל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.