קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

ממרח אבוקדו

ממרח אבוקדו
ייתכן שגואקמולי הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, בצל, פלפל חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים אבוקדו לשניים. סקופ עיסה לתוך קערה, ו מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג עד מעט עבה. מערבבים בצל אדום קצוץ והבא 4 מרכיבים. לכסות עם לעטוף פלסטיק, המאפשר לעטוף לגעת תערובת, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
אבוקדואבוקדו
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
מגישים ממרח אבוקדו עם צ ' יפס טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
3
Guacamole כוסברה: אבוקדו מחית, ומערבבים מרכיבים לפי ההוראות. מערבבים ב 3 כף. כוסברה טרייה קצוצה ועוד כף 1. מיץ ליים. מכסה תערובת, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מיץ לייםמיץ ליים
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
אבוקדואבוקדו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."