קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

ממרח בטטה חריף

ממרח בטטה חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל פיקנטי בטטה להפיץ. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ממרח חמאת בטטה, כריכי בטטה ואבוקדו עם ממרח פרג, ו אופה בטטה מתוק ומתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במיקרוגל על כוח גבוה עד רך, 10 עד 12 דקות. החזקת תפוחי אדמה בתוך כפפת תנור, לקלף (או לקלף כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
2
לעבד את תפוחי האדמה, שום, רוטב פלפל, מלח, קאיין, ומיץ ליים בקערת העבודה של מעבד המזון מצויד להב מתכת עד puréed. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף שמן דרך צינור מזין. המשך לעבד, הוספת מרק דרך צינור מזין עד התערובת היא קלה ומשיי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון