קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

ממרח פיצה פפרוני אפוי

ממרח פיצה פפרוני אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל פיצה פפרוני אפוי להפיץ. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 116 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרקרים ריץ, גבינת שמנת פילדלפיה, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ממרח פיצה פפרוני, ממרח פפרוני זית, ו ממרח גבינה פפרוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים גבינת שמנת ומוצרלה עד מעורבב היטב; מערבבים פפרוני ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מוצרלהמוצרלה
פפרוניפפרוני
פלפליםפלפלים
3
פרוש לצלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
4
אופים 25 עד 30 דקות. או עד למעלה הוא נפוח קלות השחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מגישים חם עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.