קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ממתק שקדים חמאה I

ממתק שקדים חמאה I
ממתק שקדים חמאה אני נטול גלוטן, ו מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים מרוסקים, סוכר חום, שבבי שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו סוכריות שקדים, מצה Buttercrunch, ו נמוך פחמימות שקדים ג'וי ממתק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 200 מעלות F (95 מעלות C). גריז 14 x 18 גיליון עוגיות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים חבילה אחת של שבבי שוקולד על מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים בתנור חם עד שבבי להמיס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור, ולהפיץ שוקולד נמס על החלק התחתון של מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב חמאה וסוכר חום. ערבוב כל הזמן, חום 300 עד 310 מעלות F (149 עד 154 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר חוטים קשים, שבירים. מיד להסיר מהחום. מערבבים 3/4 שקדים חתוכים כוס ויוצקים על מחבת עם שוקולד נמס; להפיץ תערובת שווה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
כָּתֵףכָּתֵף
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מפזרים את החבילה שנותרה של שבבי שוקולד על שכבת השקדים. החום משכבת השקדים ימיס את שבבי השוקולד; יפזר שוקולד מומס באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מפזרים 1/4 הנותרים שקדים כוס על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8
חותכים לריבועים, או מאפשרים להקשיח בגיליון מוצק לשבור אותו כמו שביר. מגניב לחלוטין לפני הסרת מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף