ממתק תירס הפוך עוגה
עוגת סוכריות תירס הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 432 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-165 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו הפוך למטה מחבת תירס עוגה מ ' מתוק & קסמים, עוגיות תערובת עוגה עם סוכריות תירס M & Ms, ו ממתק תירס עוגת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החמאה בתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ', ומכניסים אותה לתנור עד מומסת (זה בסדר לעשות את זה כמו התנור מתחמם).
הסר את המחבת מהתנור והטה בעדינות כך שהחמאה מכסה את כל תחתית המחבת.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על החמאה.
מפזרים תירס ממתקים באופן שווה על גבי.
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה וסוכר מגורען במהירות בינונית עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את הביצים, ערבוב עד incorporated.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ב 2 עד 3 תוספות, עוצר כדי לגרד את הצדדים של הקערה עם כל תוספת. הכה במהירות נמוכה עד incorporated באופן מלא.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת, דואגים לא לעקור את תירס ממתקים נטועים בזהירות.
הגדר מגש עוגיות מתחת לעוגה בתנור, במקרה בועות ממתקים או טיפות.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי בעיקר, 45 עד 50 דקות.
מיד מניחים צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני המחבת; בתנועה מהירה ובטוחה אחת, להפוך את הצלחת ומחבת מעל כך העוגה היא עכשיו על הצלחת. השאר את המחבת במקום במשך כמה דקות כך תערובת דביק יכול לטפטף למטה על העוגה. לאחר טפטוף נעשה, להרים את המחבת.
מגישים עדיין חם מעט. חנות, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.