ממתקי תפוח מסוכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מלוח תפוח s ' more ברים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 631 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם תפוחים, סוכר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פופקורן מתוק בטעם קרמל, חטיפי עוגת גבינה עם קרמל, ו עוגת גבינה עם קרמל מלוח עם פאי תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם קיצור, או תרסיס עם ספריי בישול.
בבלנדר, לרסק 1 1/2 כוסות דגנים; מקום בקערה בינונית.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח; מערבבים לתוך דגני כתוש. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה וסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. מקציפים וניל וביצים. בעוד להכות על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף תערובת דגנים קמח, להכות עד צורות הבצק.
שמור 1 כוס בצק לציפוי. לחץ על שאריות הבצק בתחתית המחבת כדי ליצור בסיס.
בינתיים, בסיר nonstick 2 ליטר, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מוסיפים תפוחים; מפזרים סוכר חום. מבשלים 5 עד 7 דקות או עד תפוחים מתרככים.
הסר בסיס מהתנור. תפוחים מבושלים כפית בקרמל מעל הבסיס.
מפזרים 1 כפית מלח על תפוחים. למעלה עם תוספות קטנות. קראמבל כוס שמורה של בצק באופן שווה מעל.
אופים 10 דקות יותר או עד העליון הוא השחמה. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
חותכים ל 3 שורות על ידי 3 שורות עבור 9 ברים, או 4 שורות על ידי 3 שורות עבור 12 ברים. לאחסן במקרר.