מנגו בוער עם סירופ הל
Flaming מנגו עם סירופ הל נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, מנגו בשלים, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חבושים שלוקים בסירופ הל, עוגת תות וקרם עם סירופ הל, ו קומפוט תות-כתום עם סירופ הל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ', למחוץ זרע הל וקליפת לימון עם גב של כף.
מוסיפים סוכר ומים כוס 1. מערבבים מעל חום גבוה עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים בעדינות, חשופים, עד סירופ מופחת 1/2 כוס, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, לחתוך לקלף מנגו, להשליך בורות, לחתוך פירות לפרוסות 1/2 אינץ 'רחב, על 3 אינץ' ארוך. אם מתקדמים, מכסים פירות וסירופ ומניחים בצד עד 4 שעות.
מוסיפים מנגו לסירופ חם ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד שהפרי חם, 2 עד 3 דקות. במחבת קטנה (על 1-qt. גודל), רום חם עד חם. להצית רום ולהוסיף מנגו (לא מתחת פורקן, מאוורר, או דליקים). מנגו בכפית וסירופ בוער מעל פרוזן יוגורט בקערות.