קושימומחה
מוכן ב56 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

מנגו הפוך עוגת זנגביל

מנגו הפוך עוגת זנגביל
מנגו הפוך עוגת זנגביל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-9 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תבלין פשטידת דלעת, קמח, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 56 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת זנגביל-אגס הפוכה, עוגת זנגביל הפוכה אגס, ו אגס זנגביל הפוך עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. מסדרים פרוסות מנגו ב 3 שורות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מפזרים סוכר חום מעל מנגו.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3
טפטוף עם 1/4 כוס חמאה מומסת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4
בקערה בינונית מערבבים יחד סוכר מגורען, ביצה ודבשה עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; מערבבים לתוך תערובת דבשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6
מוסיפים מים ונותר 1/4 כוס חמאה מומסת; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
הבלילה כפית על פרוסות מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
8
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד העוגה מתחילה להתרחק הצדדים של מחבת ומרכז מוגדר. מגניב במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מקציפים שמנת וניל במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
מגישים קצפת ממותקת עם עוגה חמה. אחסן שאריות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
11
טיפ: אם מנגו טרי הוא לא בעונה, לבדוק את סעיף התוצרת עבור מנגו פרוס בצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום כהה ארוז בתקיפותסוכר חום כהה ארוז בתקיפות1גדולביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוסות מנגו טריות (בערך 1 מנגו גדול)פרוסות מנגו טריות (בערך 1 מנגו גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה3(חוֹרֶף)ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים11 קילו קישואים,גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה לא מלוחה, נמסה ומחולקתחמאה לא מלוחה, נמסה ומחולקת11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון