מנגו מושרה Swordfish צרוב עם סלסה פירות טרופיים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך נקטר מנגו, סלט פירות טרופיים, חלפיניו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, וזה די טוב. נסו דג חרב צרוב עם סלסה מנגו, מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית, ו טונה צרובה בסלסה טרופית (מתכונים דומים).
הוראות
למרינדה: בקערה קטנה, להקציף יחד מרכיבים המרינדה.
יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable גדול ולהוסיף swordfish. לאטום ולנער את התיק למעייל סטייקים לחלוטין. לשים במקרר ולתת מרינדה לפחות 1 שעה, מפנה מדי פעם.
לסלסה: קוצצים פירות סחוטים לחתיכות קטנות.
מערבבים את הפירות ואת שאר החומרים בקערה ומניחים במקרר כדי לתת לטעמים להתמזג בזמן שהדגים מתבשלים.
במחבת גדולה חום קנולה שמן על חום בינוני גבוה.
הסר דגים מן המרינדה, לטפוח יבש לבשל עד הסוף, על 5 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו