מנגו עם סירופ זנגביל מנטה דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 152 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך זנגביל, עלי נענע, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. , וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מנגו בסירופ זנגביל מנטה, מנגו עם סירופ ג'ינג'ר מנטה, ו סלטים רציניים: פירות אבן עם סירופ ג'ינג'ר ליים ונענע.
הוראות
1
מביאים מים וסוכר לרתיחה בסיר ומבשלים עד שהסוכר נמס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
הסר מהחום, מערבבים במטבעה ותלול במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
מניחים את המנגו בקערה, מסננים את תערובת הסירופ על המנגו, מכסים, ולתת צמרמורת במקרר במשך 30 דקות.