מנגו-פירות קוקוס פופס
מנגו-קוקוס פירות פופס דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. אם יש לך חלב קוקוס, סוכר, נתחי מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו טבעוני מנגו צ'יה זרע מנגו קוקוס קרח פופס, קרמי מנגו קוקוס קרח פופס, ו פודינג אורז קוקוס ומנגו (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מערבולת 1 1/4 כוסות נתחי מנגו (על 1 ב., מ 1 lb. פירות), 3/4 כוס חלב קוקוס משומר, 1 עד 2 כפות סוכר (לפי הטעם), ו 1 כף מיץ ליים עד חלקה.
יוצקים תערובת פירות לתוך 6 עד 8 תבניות בר מיץ (ראה הערות). לצרף מכסה בחוזקה להכניס מקלות, עוזב 1 1/2 ל 2 אינץ ' של כל בולט. להגדיר תבניות במקפיא, לוודא שהם ברמה זקופה, להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות, או עד 2 שבועות.
כדי unmold, להפעיל מים חמים על התבניות עד השפה, רק עד פופס משתחררים הצדדים, 5 עד 15 שניות.
הסר את הכיסויים ולשלוף את pops.
פופס שכבתי: כדי ליצור פופס שני טון, לעשות שני מתכונים שונים ולהשתמש כפול תבניות רבות.
יוצקים תערובת אחת לתוך כל התבניות להקפיא עד המשרד למגע על גבי, על 45 דקות, ואז לשפוך את התערובת השנייה על הראשון, להקפיא לחלוטין.