מנגו פלאן (מנגו)
מנגו פלאן (מנגו) נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 477 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, מנגו, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מנגו צ'ילה פלאן, מנגו פלאן על שוקולד, ו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני).
הוראות
כדי להכין את הקרמל, לשים 1 כוס סוכר בסיר קטן עם ¼ כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 5 דקות או עד הסירופ הופך צבע קרמל.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי מעיל הבסיס עם הקרמל, לעבוד מהר כמו הקרמל יהיה להקשיח במהירות כפי שהוא מתקרר.
מניחים את כל ramekins במחבת צלייה גדולה ולהניח בצד.מחממים התנור ל 350° F.In בלנדר לערבב את חתיכות מנגו, שמנת כבדה, ביצים חלמונים ביצה במשך 2 עד 3 דקות או עד חלקה.
מוסיפים את חלב מרוכז, סוכר ותמצית וניל ומערבבים במשך 1 דקה יותר.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins caramelized במחבת קלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.
הסר מן המחבת צלייה מגניב לפחות 30 דקות. לאחר מכן מכסים ומקררים לפחות 2 hours.To מגישים, בזהירות להפעיל סכין סביב קצה ramekin, לכסות עם צלחת הגשה, להעיף אותו בעדינות להסיר את ramekin המאפשר הקרמל לדרוס את הצדדים.
מוסיפים קצת מנגו טרי פרוס על גבי ומגישים.