מנגו פסיפלורה פבלובה רולדה
צריך ללא גלוטן ו lacto אובו צמחוני hor d ' ouvre? מנגו & פסיפלורה pavlova roulade יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חלבונים ביצה, קרם כפול קרטון, מנגווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: Roulade פירות פסיפלורה מנגו, מנגו & פסיפלורה roulade, ו פסיפלורה פבלובה.
הוראות
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
קו 33 ס "מ x 23 ס" מ גליל שוויצרי פח עם אפייה קלף. עבור מרנג, לערבב יחד את קורנפלור, קפה וחומץ, ולהניח בצד.
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות נוקשות, ואז בהדרגה להכות את הסוכר, כפית בכל פעם, עד עבה למדי.
כף מרנג על הנייר ולהתפשט בעדינות, נותן את החלק העליון כמה מערבולות. תתפזרו על הפיסטוקים.
אופים במשך 35-40 דקות עד שזה מרגיש פריך.
בינתיים, לעשות את המילוי. חותכים את המנגו משני צדי האבן, מקלפים, ואז קוצצים דק את הבשר. מקציפים את המסקרפונה, ומערבבים את המנגו. מקציפים את השמנת עד עבה לקפל לתוך תערובת מנגו. תחצי את פרי התשוקה, תוציאי את החלק הפנימי ותניחי בצד.
כאשר מרנג מבושל, להשאיר את הפח במשך 10 דקות, ואז להרים ולשים על מדף קירור, בצד הנייר למטה. אבק גיליון אפייה קלף עם סוכר הדובדבן, וכאשר מרנג הוא קר, להטות אותו, בצד נייר למעלה. לקלף את הנייר בטנה ולהפיץ את הקרם על פני.
טפטוף על פרי התשוקה לגלגל באמצעות הנייר כמדריך. פתח-להקפיא (ראה 'נסה' להלן) על לוח, לעטוף בנייר כסף להקפיא עד 1 חודש.
כדי לשרת, לפתוח ולהפשיר במקרר במשך כ 1 שעות. לנפות עם סוכר הדובדבן ומגישים פרוסות.