קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

מנגו-צ'ילי ג' אם

מנגו-צ'ילי ג' אם
מנג אם יש לך צ'ילי jalapeño, סוכר, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: סלסה צ'ילי מנגו, שייק מנגו צ'ילי, ו צ'ילי מנגו בלאדי מרי.

הוראות

1
מניחים צ 'ילי על תבנית אפייה קטנה ומטגנים 3 עד 4 סנטימטרים מהחום, פונה לפי הצורך, עד צ' ילי חרוכים ושרופים בכל רחבי, 10 עד 12 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
להסיר ולהשליך את העור, הגבעולים והזרעים. צ ' ילי קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
במחבת 6-8 ליטר, לשלב מנגו, צ ' ילי, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים פקטין עם 1/4 כוס סוכר. מערבבים לתוך מנגו. ערבוב, להביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
פקטיןפקטין
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מוסיפים 3/4 כוסות סוכר ומערבבים עד שהתערובת חוזרת לרתיחה מתגלגלת. מערבבים ומרתיחים בדיוק 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
הסר מהחום.
7
מצקת לתוך צנצנות שימורים נקיים בתוך 1/8 אינץ ' של הדף. חישוקי צנצנת לנגב. הגדר נקי, מכסים שטוחים על גבי. בורג על להקות. הפוך צנצנות במשך 5 דקות, ואז להפוך זקוף.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
מצקתמצקת
8
בואו להתקרר לפחות 24 שעות. בדוק חותמות על ידי לחיצה חזקה על מרכזי העפעפיים. אם מכסה קופץ בחזרה, זה לא אטום; לאחסן אותו במקרר.