קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

מנגו-תות סורבה טורט

מנגו-תות סורבה טורט
טורט סורבה בטעם מנגו-תות עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תותים, סורבה תות, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. נסו טורט סורבה מנגו, סורבה מנגו תות, ו סורבה מנגו תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של 15x10x1 אינץ ' פאן עם תרסיס אפייה עם קמח. שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה; ספריי נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים 21 עד 27 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר מחבת למתלה קירור; הסר נייר שעווה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
חותכים לרוחב עוגה ל 3 חלקים שווים. על מגש הגשה ארוך, מקום 1 סעיף, מעוגל בצד למטה.
7
מורחים סורבה מנגו באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
סורבה מנגוסורבה מנגו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מניחים סעיף עוגה אחרת על סורבה; לחץ למטה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
9
מורחים עם סורבה תות. למעלה עם סעיף העוגה שנותר; לחץ למטה. לכסות בקלילות; להקפיא על 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
סורבהסורבה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים ציפוי עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. כפור בצד העליון של טורט. להקפיא על 1 שעה או עד המשרד. ממש לפני ההגשה, מקשטים למעלה עם קליפת לימון ותותים. כדי לשרת, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
קליפת לייםקליפת ליים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
חותכים torte במחצית לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב 7 פעמים כדי לעשות סך של 16 פרוסות.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קינוח קפוא יכול להיות משויך עם שמנת שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.